Biopotpis

Biopotpis (eng. Biosignature) je jedna od najpreciznijih metoda merenja potkoznog procenta masti, mimo deks skenera, koju je razvio svetski poznat trener Charles Poliquin.


Metoda je bazirana na uzajamnom odnosu između depoa masti u telu i mogućeg hormonskog disbalansa.
Specifičnim načinom merenja i procene klijenta, preporučuju se personalizovani program ishrane, treninga, suplementacije i generalno promene navika. To je jedini sigurni put i prirodno rešenje za skidanje upornih masnih naslaga, put do dobrog opšteg stanja i pre svega – do kvalitetnijeg načina života.

Hormonski disbalans je česta pojava u današnje vreme.
Hormonski disbalans je često krivac za gomilanje masnih naslaga na jednom distinktnom mestu i drugih zdravstvenih problema koji podrazumevaju nekvalitetan san, nizak nivo energije, oštećenje kognitivnih funkcija… 

Obeležavanjem 14 strateski bitnih tačaka na telu i merenje istih kaliperom (sprava koja meri kožni nabor) unosim rezultate u softver koji izbacuje jako preciznu aproksimaciju procenta masti. Svaka od tačaka je detektor određenog hormona. 
Na taj način utičemo na lokalno regulisanje nivoa masnih naslaga, tj. ukoliko dolazi do gomilanja masnih naslaga u predelu stomaka – cilj nam je da smanjimo nivo kortizola i to činimo uz pomoć tačno određene ishrane, treninga, vitamina, minerala…
Bez obzira da li ste vrhunski sportista, rekretativac ili početnik – ovaj program je najbolji za vas jer se kreira posebno za svaku osobu u zavisnosti od njenih potreba, želja, mogućnosti i stila života.

Dolaskom na merenje možete očekivati kompletnu uslugu u vidu merenja procenta masti, plana ishrane, treninga, suplemenata, saveta i vođenje do određenog cilja. Ovaj program je prilagodljiv svim uzrastima i polovima.


Biosignature pravi vidljive rezultate veoma brzo. Nemojte se čuditi ukoliko primetite prve već nakon manje od dve nedelje! 
Za razliku od drugih, danas dostupnih, metoda, ovom ćete, osim mršavljenja, biti u mogućnosti da vidite poboljšanja i u mnogim drugim aspektima života. Klijenti često navode da im se poboljšala umna sposobnost, kvalitet sna, da imaju mnogo više energije, a samim tim i da su mnogo bolje raspoloženi.

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram