Partneri

OTKRIJTE PREDNOSTI SARADNJE SA NAMA

Hair studio CHANGE ME svim našim korisnicima nudi specijalne popuste od 50% na sve frizerske usluge.

Nešto što prvo primetite na nekome jeste negovana i lepa kosa. Njenom češćem održavanju svakako više pribegavaju žene, uzimajući u obzir činjenicu da je sve veći izazov pronaći i ostati dosledan određenom salonu za negu lepote, svakako se samo najbolji ističu svojom ponudom. Ukoliko se dvoumite, vaše poverenje ćete pokloniti onima koji će brinuti o vašoj lepoti na najbolji način.

Očekivan nivo profesionalnosti, srdačno osoblje, besprekoran kvalitet tretmana i cele palete usluga…

Problemi vaše kose se rešavaju na najprofesionalniji način. Prateći trendove, ovaj frizerski salon u potpunosti ispunjava vaše želje, zamisli, rešava nedoumice i daje konkretne savete u vezi sa kompletnom negom kose. Povratak zadovoljnih klijenata na još jedan tretman je dokaz zašto je ovaj salon za negu kose dokazano kvalitetan.

Sve dame koje se nalaze u našem sistemu I planiraju da se posvete sebi i svojoj spoljašnjoj lepoti, sada će moći da to urade I sa našim vaučerom od 50% popusta na sve frizerske usluge. Ukoliko smo vas ubedili da Vaše poverenje i negu prepustite CHANGE ME studiu, sve informacije o njihovim tretmanima i širokom spektru proizvoda možete dobiti na telefon +38169 334 1110 ili na zvaničnom Instagram profilu.

Sve je jednostavnije, lepše i lakše kada izdvojite vreme za sebe i vaše male, ali značajne momente, a kao deo našeg tima, tu odluku ćete donositi sa zadovoljstvom.

Follow by Email
LinkedIn
Share
Instagram