Scroll Top

ELITE ONLINE SYSTEM

Personal training
RSD12.000
PROBooty
RSD12.000
Athlete
RSD24.000
PERSONAL TRAINING

RSD1200000/mesečno

PROBOOTY

RSD1200000/mesečno

ATHLETE

RSD2400000/mesečno

REHAB

RSD2400000/mesečno

PILATES

RSD1200000/mesečno

NUTRITION

RSD1200000/mesečno

Personal training

RSD12.000/mo

PROBooty

RSD12.000/mo

Athlete

RSD24.000/mo

REHAB

RSD24.000/mo

Pilates

RSD12.000/mo

Nutrition

RSD12.000/mo

JEDNOMESEČNA KUPOVINA

100€

PRIJAVA

Individualno online vođenje klijenata osmišljeno je tako da ponudi gotovo sve aspekte treninga koji sadrži i moj personalni trening osim naravno fizičke prisutnosti.

Prednosti ovakvog tipa treniranja:

 

 • Trening koji možete sprovoditi bez obzira na lokaciju i u vreme kada vama to odgovara
 • Niža cena u odnosu na personalne treninge
 • Brzo i efikasno osposobljavanje klijenta za samostalan rad

Šta sve podrazumeva individualno online vođenje:

 

 • Personalizovan plan treninga u potpunosti prilagođen trenutnom stanju tela, stepenu utreniranosti i poznavanja treninga i personalizovan plan ishrane u skladu sa bilo kojim ciljem.
 • Kontrolu ishrane i praćenje napretka putem fotografija i mera, Jelovnik I alternative ,Saveti u vezi ishrane I suplementacije
 • Video klipove za sve vežbe iz programa, bazirano na osnovnim vežbama, svaki mišić se pogađa iz različitih uglova radi bolje stimulacije.
 • Kada i kako uključiti tempo, I ostale male tajne…
 • Kontrolu video snimaka sa treninga
 • Sve eventualne korekcije ishrane i treninga u toku samog procesa ukoliko se za istim ukaže prilika i naravno kompletne izmene trenažnog programa u određenim periodama
 • Ekstremno pedantan, temeljan i pre svega ljudski pristup svakom klijentu, koji je zapravo i moj zaštitni znak
 • MOTIVACIJA I PODRŠKA CELOG TIMA 24/7

ODABERI PRAVI PAKET ZA SEBE

U zavisnosti od toga koji problem imaš, da li treba da dobiješ na kilaži, izgubiš kilograme ili dodaš mišićnu masu, razlkuju se vremenski periodi i planovi treninga koji treba da dovedu do najefikasnije transformacije.

 

DISCLIMER:
 
Kompletan sadržaj koji se nalazi na www.hanatrener.com uključujući bez ikakvih izuzetaka, tekstove, fotografije, multimedijalne fajlove i ostalo, su u vlasništvu HanaTima i kao takvi su podložni autorskim pravima i pravima intelektualne svojine.
 
Nikakvo reproduktovanje, distribucija, kopiranje, prikazivanje, prodaja ili bilo koji drugi vid zloupotrebe bez predhodne dozvole HanaTima nije dozvoljeno.
 
Pristankom da koristite www.hanatrener.com platformu, saglasni ste da HanaTim ne snosi nikakvu odgovornost ili da ne možete ni po kom osnovu tužiti ili na neki drugi način potraživati bilo šta od HanaTima u slučaju nepredviđenih troškova, gubitaka, nesreća koji su proistekli kao posledica nepoštovanja bilo koje stavke ili aktivnosti na našoj platformi.
Instagram