Scroll Top

INDIVIDUALNI TRENING

INDIVIDUALNI TRENING

Hana Qasem
Premium
Sanja Plavšić
Premium
Minja Babić
Premium

Trenažni program usmeren ciljevima pojedinca.

Svi naši lični treneri poseduju stručnost i međunarodne sertifikate. Štaviše, neki od njih su pobednici globalnih sportskih i fitnes takmičenja. A pošto je njihovo kontinuirano obrazovanje od suštinskog značaja i za vaš napredak, svi naši treneri su stalno u toku sa najnovijim istraživačkim novostima i otkrićima iz sveta fitnesa – bilo da se radi o kursevima obuke, konferencijama ili lokalnim i međunarodnim fitnes događajima.

POLUINDIVIDUALNI TRENING

Most popular
200
Most popular
200

Za ozbiljne vežbače koji žele svakodnevno da vežbaju. Trening snage i bodibildinga u kombinaciji sa kondicionim treningom i korektivnim vežbama tematski raspoređeni po danima.

GRoup class

100

Za one koji žele bolju formu i veći napredak. Kombinacija vežbi snage, korektivnih vežbi i treninga visokog intenziteta.

GROUP CLASS ONLY FOR LADIES

Most Popular
200

Programi treninga snage naglašavaju progresivno opterećenje, ponavljanja i odličnu tehniku izvedbe pokreta. Dugogodišnje iskustvo u radu sa ženama obezbeđuje nam konstantne rezultate koje postižemo u saradnji sa klijentima.

ZDRAVSTVENI FITNES

Za one koji žele da treniraju radi zdravija. Kombinacija korektivnih vežbi, vežbi snage i kondicionog treninga umerenog intenziteta po preporuci svetske zdravstvene organizacije.

Nudimo tri vrste usluga… Možete je dobiti brzo, dobro ili jeftino, ali možete izabrati samo dva. Dobro i jeftino neće biti brzo. Brzo i dobro neće biti jeftino. Jeftino i brzo neće biti dobro.

*Uplata važi kalendarskih mesec dana.

**Cena korišćenja teretane nije uračunata u cenu naših usluga.

Instagram